Het bestuur van SFTW bestaat uit vertegenwoordigers van werkgeversorganisaties BOVAG en BETA en van werknemersorganisaties FNV Bondgenoten, CNV Vakmensen, De Unie en LBV, tezamen ook CAO-partijen van de branche. Namens CAO-partijen zijn de volgende vertegenwoordigers benoemd in het bestuur van SFTW:

Ger IJzermans – LBV

Ger IJzermans – LBV

Ger IJzermans voert de functie Stafmedewerker uit. Hij is gespecialiseerd in arbeidsrecht en fiscaalrecht. De werkzaamheden die hij uitvoert zijn voornamelijk: Cao-onderhandelingen en bestuurswerkzaamheden in paritaire fondsen en commissies.

Laura Weijland – BOVAG

BOVAG is dé branche organisatie in de mobiliteitsretail. Leden van de vereniging BOVAG zijn onder andere tankstations en wasbedrijven. Laura Weijland is binnen BOVAG werkzaam als jurist werkgeverszaken. Onder werkgeverszaken vallen activiteiten die met personeel van onze leden te maken hebben.

Albert Meeuwissen – De Unie

Albert Meeuwissen – De Unie

Antoine Meijer - BETA

Antoine Meijer - BETA

Antoine Meijer is tankstationondernemer uit Doetinchem. Zijn locatie is in 2011 tot beste Shell-station van de wereld uit geroepen. Als BETA-bestuurslid houdt Antoine zich onder andere bezig met CAO en de grensproblematiek. 

Tim Schoenmakers - BETA

Tim Schoenmakers - BETA

Tim Schoenmakers werkt als jurist voor de Belangenvereniging Tankstations (BETA). Hij houdt zich onder meer bezig met het adviseren van ondernemers op het gebied van arbeids- en contractenrecht.

Albert Kuiper - FNV

Ed van Zuijlen – BOVAG

Gerard van Dijk - CNV